Werkzaamheden

Werkzaamheden · 19. oktober 2020
Wil jij ook graag een keer starten in Duitsland, maar weet jij niet precies hoe je dit moet aanpakken? Wij hebben hieronder de belangrijkste punten op een rij gezet.
Werkzaamheden · 13. augustus 2020
Waar en wanneer zijn de komende (online) veilingen van embryo's, veulens, spring- en dressuurpaarden. Wendy heeft de data voor jou op een rij gezet.

Werkzaamheden · 09. augustus 2020
De foto zegt genoeg. Voldane en happy gezichten na nog een spectaculaire Flanders Foal Auction. Als marketeer (en ook een beetje als fotograaf tijdens de veiling) ben ik super trots op het team en de resultaten die we steeds neerzetten.
Werkzaamheden · 14. april 2020
Door de uitbraak van de Corona virus liggen een hoop werkzaamheden op de plank. Geen concoursen, geen promotie. Geen veilingen, geen marketing. Maar... er worden her en der wel nieuwe initiatieven opgestart waar ik bij betrokken ben. Check de nieuwe online veiling Youhorse.auction van Mario Everse en Alan Waldman!

Werkzaamheden · 12. december 2019
Een uitbraak van rhinopneumonie zorgt vaak voor (onnodige) paniek bij paardenliefhebbers. Wendy Scholten interviewde dierenarts Arie Hoogendoorn van paardenkliniek De Watermolen al in 2012 na diverse Rhino-uitbraken in Nederland. Hij geeft antwoord op veelvoorkomende vragen.
Werkzaamheden · 24. maart 2019
Een unieke kans om met een topsport pony te dekken. De beroemde EK-pony Carrick 13 (Calato x Grand Amour x Salut) is nu beschikbaar voor de fokkerij.

Werkzaamheden · 10. maart 2019
Wendy was vandaag, zondag 10 maart, gastjurylid tijdens de B-finale van de PSC Wintercompetitie voor ponyruiters in Vragender. “Ik heb met veel plezier op elke ronde een toelichting mogen geven."
Werkzaamheden · 18. februari 2019
Kleine mijlpaal! Mijn nieuwe website is online. Door alle drukte kwam er maar niet van, maar afgelopen weken heb ik me erin vastgebeten en hier het resultaat.

Werkzaamheden · 07. februari 2019
Op Social Media had ik het al aangekondigd: we gaan voor een stapje hoger! Ik ga met Giovanni WS (Ampere) in het voorjaar Lichte Tour dressuur rijden en wie weet waar we daarna nog naar toe groeien?
Werkzaamheden · 01. januari 2019
Het effect van een goed persbericht/verslag voor jouw evenement: publicatie in vakmedia en lokale media-uitingen! Welke club of organisatie wil dit nou niet?

Meer weergeven