Werkzaamheden

Werkzaamheden · 14. april 2020
Door de uitbraak van de Corona virus liggen een hoop werkzaamheden op de plank. Geen concoursen, geen promotie. Geen veilingen, geen marketing. Maar... er worden her en der wel nieuwe initiatieven opgestart waar ik bij betrokken ben. Check de nieuwe online veiling Youhorse.auction van Mario Everse en Alan Waldman!
Werkzaamheden · 12. december 2019
Een uitbraak van rhinopneumonie zorgt vaak voor (onnodige) paniek bij paardenliefhebbers. Wendy Scholten interviewde dierenarts Arie Hoogendoorn van paardenkliniek De Watermolen al in 2012 na diverse Rhino-uitbraken in Nederland. Hij geeft antwoord op veelvoorkomende vragen.

Werkzaamheden · 24. maart 2019
Een unieke kans om met een topsport pony te dekken. De beroemde EK-pony Carrick 13 (Calato x Grand Amour x Salut) is nu beschikbaar voor de fokkerij.
Werkzaamheden · 10. maart 2019
Wendy was vandaag, zondag 10 maart, gastjurylid tijdens de B-finale van de PSC Wintercompetitie voor ponyruiters in Vragender. “Ik heb met veel plezier op elke ronde een toelichting mogen geven."

Werkzaamheden · 18. februari 2019
Kleine mijlpaal! Mijn nieuwe website is online. Door alle drukte kwam er maar niet van, maar afgelopen weken heb ik me erin vastgebeten en hier het resultaat.
Werkzaamheden · 07. februari 2019
Op Social Media had ik het al aangekondigd: we gaan voor een stapje hoger! Ik ga met Giovanni WS (Ampere) in het voorjaar Lichte Tour dressuur rijden en wie weet waar we daarna nog naar toe groeien?

Werkzaamheden · 01. januari 2019
Het effect van een goed persbericht/verslag voor jouw evenement: publicatie in vakmedia en lokale media-uitingen! Welke club of organisatie wil dit nou niet?
Werkzaamheden · 21. juni 2017
Waar een klein team groot in kan zijn! Afgelopen weekend was ik met het Flanders Foal Auction team op pad naar het internationale concours bij het Bolesworth Castle van de familie Barbour in Engeland.

Werkzaamheden · 01. maart 2017
Ben je aardappelen aan het bakken?” Die stem herken ik uit duizenden: Lauw van Vliet. “Ha nee, eerlijk gezegd kook ik maar zelden”, beken ik. “Dat doe je goed, want in die tijd kun je beter teksten schrijven. Wat kun jij schrijven zeg! Als je ik je een keer tegenkom, krijg je een dikke kus.”
Werkzaamheden · 29. januari 2017
Wendy schreef voor De Paardenkrant Extra van augustus 2011 een artikel over de ruiterspier, die bij veel (beroeps)ruiters vroeg of laat een keer opspeelt. Het artikel kwam tot stand met medewerking van Marcel Richter, fysiotherapeut FC Twente. Het advies voor beroepsruiters: Laat je medisch checken!

Meer weergeven