Paarden · 24. augustus 2019
Hoe druk kan je op een dag zijn met slechts twee paarden? Nou, heel druk! Vandaag was het een ware dressuurdag, maar ook een succesvolle. Nadisa werd tweede in het Z2 in Vragender, Giovanni WS won de Prix St.Georges in Soest.
Paarden · 28. juli 2019
De hippische website Horses.nl - onderdeel van De Paardenkrant - heeft gisteren aan artikel gewijd aan de prestaties van Giovanni WS en Nadisa van de Oudemolen WS in Varsseveld.

Paarden · 28. juli 2019
Dressuurliefhebbers opgelet! Te koop in opdracht van fokker: Dressuurveulen van Desperado x Johnson x Scandic uit de directe lijn van mijn Lichte Tour hengst Giovanni WS!
Paarden · 27. juli 2019
Ken je het verhaal van het springpaard dat eigenlijk geen springpaard wilde zijn? Die loopt nu Z2-dressuur en er zit nog veel meer in!

Paarden · 09. juli 2019
De omscholing van springpaard naar dressuurpaard gaat Nadisa van de Oudemolen WS (v. Jamal van de Heffinck) zeer goed af. Ze begint fantastisch te draven en maakt al mooie changementen om de vier.
Paarden · 08. juli 2019
Outdoor Gelderland 2019 was voor Milan (4) ook onvergetelijk. Op zaterdagavond mocht hij tijdens het dressuurgala meerijden in de SoSo Bixie Events parade met als thema paradepret. Stiekem spoot hij nog even wat toeschouwers nat. Check het filmpje.

Paarden · 10. juni 2019
Sinds donderdag op stal: mijn nieuwe aanwinst Daggi WS. Een vijfjarige Westfaalse merrie, afstammend van de olympische hengst Diagonal.
Paarden · 09. juni 2019
Jocelyn Brown WS (Montender x Corland) ontwikkelt zich fantastisch. In 1,5 week tijd heeft ze drie rubrieken gewonnen. Het L-springen in Vragender en afgelopen zaterdag de klasse L én de klasse M in Haaksbergen.

Paarden · 06. juni 2019
De driejarige dressuurmerrie Lily WS (George Clooney) is op de stamboekkeuring in Varsseveld ster verklaard met 75 punten voor exterieur en 80 voor beweging. Daarmee scoorde ze het hoogste van de dag. Reden voor De Paardenkrant om daar aandacht aan te wijden...
Paarden · 03. juni 2019
Kleine mijlpaal! Van de paar keer dat Wendy en Giovanni WS Prix St.Georges hebben gereden, behaalden ze vandaag de hoogste score tot nu toe van 66,46% in Houten. Daarmee wonnen ze de derde prijs.

Meer weergeven