Werkzaamheden · 19. oktober 2020
Wil jij ook graag een keer starten in Duitsland, maar weet jij niet precies hoe je dit moet aanpakken? Wij hebben hieronder de belangrijkste punten op een rij gezet.
Paarden · 16. september 2020
Nieuwe aanwinst voor de toekomst: Pontos WS. Een hengstveulen van Justice HL x Animo. Aangekocht op de KWPN Online Auctions.

Paarden · 16. augustus 2020
Soms kan het snel gaan. Zo zat ik ons debuut in de Zware Tour te plannen en zo ineens heb je geen dressuurpaard meer op stal. Giovanni WS is verkocht, maar hij krijgt een topstal. Lees hier het officiële persbericht.
Werkzaamheden · 13. augustus 2020
Waar en wanneer zijn de komende (online) veilingen van embryo's, veulens, spring- en dressuurpaarden. Wendy heeft de data voor jou op een rij gezet.

Paarden · 10. augustus 2020
Welcome to the family! BLOM'S PHYLLIS WS (Indian Rock x Ampere x Jazz) 🤩 Zojuist aangekocht op de KWPN Online Auction.
Werkzaamheden · 09. augustus 2020
De foto zegt genoeg. Voldane en happy gezichten na nog een spectaculaire Flanders Foal Auction. Als marketeer (en ook een beetje als fotograaf tijdens de veiling) ben ik super trots op het team en de resultaten die we steeds neerzetten.

Paarden · 13. mei 2020
Als ik altijd zulke knappe veulens weet te fokken, dan teken ik er meteen voor! Vannacht is Pac-Man WS geboren, een hengstveulen van Secret x George Clooney.
Werkzaamheden · 14. april 2020
Door de uitbraak van de Corona virus liggen een hoop werkzaamheden op de plank. Geen concoursen, geen promotie. Geen veilingen, geen marketing. Maar... er worden her en der wel nieuwe initiatieven opgestart waar ik bij betrokken ben. Check de nieuwe online veiling Youhorse.auction van Mario Everse en Alan Waldman!

Paarden · 08. januari 2020
In precies een jaar tijd van B-springen naar Z-springen: Jocelyn Brown WS (Montender) gaat als een komeet en ze moet in april nog 6 jaar worden.
Werkzaamheden · 12. december 2019
Een uitbraak van rhinopneumonie zorgt vaak voor (onnodige) paniek bij paardenliefhebbers. Wendy Scholten interviewde dierenarts Arie Hoogendoorn van paardenkliniek De Watermolen al in 2012 na diverse Rhino-uitbraken in Nederland. Hij geeft antwoord op veelvoorkomende vragen.

Meer weergeven