Paarden · 24. maart 2019
Heerlijk, het outdoorseizoen is van start. Vandaag liep Jocelyn Brown WS (Montender x Corland) haar eerste buitenwedstrijd elders.
Werkzaamheden · 24. maart 2019
Een unieke kans om met een topsport pony te dekken. De beroemde EK-pony Carrick 13 (Calato x Grand Amour x Salut) is nu beschikbaar voor de fokkerij.

Werkzaamheden · 10. maart 2019
Wendy was vandaag, zondag 10 maart, gastjurylid tijdens de B-finale van de PSC Wintercompetitie voor ponyruiters in Vragender. “Ik heb met veel plezier op elke ronde een toelichting mogen geven."
Paarden · 04. maart 2019
Wat is de stokmaat? Als een Amerikaan dat vraagt, bedoelen ze de stokmaat niet in meters of centimeters maar in hands. En dan ga ik weer zoeken op internet. Voor mezelf een handige omrekentabel, maar misschien ook voor jou als je dezelfde vraag krijgt.

Paarden · 04. maart 2019
Photographer Jennifer Grosman recently followed me at the stables for her new photography course. She has sent me her impression of my working day between the horses. A bit weird to see myself through the eyes of someone else, but the result is quite cool isn't it?
Paarden · 03. maart 2019
De laatste ZZ-Zwaar wedstrijd is verreden. Wendy gaat met Giovanni WS (Ampere x Scandic) de overstap maken naar de Lichte Tour. Het debuut staat eind maart gepland.

Paarden · 21. februari 2019
Na het zien van al die mooie foto's die ik op Social Media post van mijn paarden en fijne (paarden) momenten, denk je misschien dat alles altijd soepel en voorspoedig gaat op stal. Maar natuurlijk zijn er ook teleurstellingen en trieste momenten zoals elke paardeneigenaar kent. Zoals vanavond...
Werkzaamheden · 18. februari 2019
Kleine mijlpaal! Mijn nieuwe website is online. Door alle drukte kwam er maar niet van, maar afgelopen weken heb ik me erin vastgebeten en hier het resultaat.

Paarden · 17. februari 2019
De opleiding van een jong paard gaat niet altijd van een leien dakje. Zeker niet als het een heel sensibel paard is, maar alle geduld lijkt nu beloond te worden. Jocelyn Brown WS springt het ene na het andere parcours foutloos.
Paarden · 16. februari 2019
Al diverse hunters zijn via Wendy in Amerika beland en presteren daar zeer goed. Deze vijfjarige Lucky Charm heeft ook alles in zich om straks een kampioenstitel te winnen. Wat een hunter talent!

Meer weergeven