Paarden · 13. mei 2020
Als ik altijd zulke knappe veulens weet te fokken, dan teken ik er meteen voor! Vannacht is Pac-Man WS geboren, een hengstveulen van Secret x George Clooney.
Werkzaamheden · 14. april 2020
Door de uitbraak van de Corona virus liggen een hoop werkzaamheden op de plank. Geen concoursen, geen promotie. Geen veilingen, geen marketing. Maar... er worden her en der wel nieuwe initiatieven opgestart waar ik bij betrokken ben. Check de nieuwe online veiling Youhorse.auction van Mario Everse en Alan Waldman!

Paarden · 08. januari 2020
In precies een jaar tijd van B-springen naar Z-springen: Jocelyn Brown WS (Montender) gaat als een komeet en ze moet in april nog 6 jaar worden.
Werkzaamheden · 12. december 2019
Een uitbraak van rhinopneumonie zorgt vaak voor (onnodige) paniek bij paardenliefhebbers. Wendy Scholten interviewde dierenarts Arie Hoogendoorn van paardenkliniek De Watermolen al in 2012 na diverse Rhino-uitbraken in Nederland. Hij geeft antwoord op veelvoorkomende vragen.

Paarden · 24. september 2019
Wendy heeft tijdens de KWPN Online Auction van gisteravond een schitterend merrieveulen van George Z (v. Kannan) aangekocht. De vos zal binnenkort bij Antoon Dekkers in Winterswijk-Miste in de opfok gaan.
Paarden · 24. augustus 2019
Hoe druk kan je op een dag zijn met slechts twee paarden? Nou, heel druk! Vandaag was het een ware dressuurdag, maar ook een succesvolle. Nadisa werd tweede in het Z2 in Vragender, Giovanni WS won de Prix St.Georges in Soest.

Paarden · 28. juli 2019
De hippische website Horses.nl - onderdeel van De Paardenkrant - heeft gisteren aan artikel gewijd aan de prestaties van Giovanni WS en Nadisa van de Oudemolen WS in Varsseveld.
Paarden · 27. juli 2019
Ken je het verhaal van het springpaard dat eigenlijk geen springpaard wilde zijn? Die loopt nu Z2-dressuur en er zit nog veel meer in!

Paarden · 09. juli 2019
De omscholing van springpaard naar dressuurpaard gaat Nadisa van de Oudemolen WS (v. Jamal van de Heffinck) zeer goed af. Ze begint fantastisch te draven en maakt al mooie changementen om de vier.
Paarden · 08. juli 2019
Outdoor Gelderland 2019 was voor Milan (4) ook onvergetelijk. Op zaterdagavond mocht hij tijdens het dressuurgala meerijden in de SoSo Bixie Events parade met als thema paradepret. Stiekem spoot hij nog even wat toeschouwers nat. Check het filmpje.

Meer weergeven