Paarden · 09. juli 2019
In opdracht van fokker in de Achterhoek te koop: Schitterend hengstveulen van Grandorado x Quasimodo van de Molendreef. Royaal ontwikkeld, fantastisch galopperen en geweldige reflexen op een klein sprongetje.
Paarden · 09. juli 2019
De omscholing van springpaard naar dressuurpaard gaat Nadisa van de Oudemolen WS (v. Jamal van de Heffinck) zeer goed af. Ze begint fantastisch te draven en maakt al mooie changementen om de vier.

Paarden · 08. juli 2019
Outdoor Gelderland 2019 was voor Milan (4) ook onvergetelijk. Op zaterdagavond mocht hij tijdens het dressuurgala meerijden in de SoSo Bixie Events parade met als thema paradepret. Stiekem spoot hij nog even wat toeschouwers nat. Check het filmpje.
Paarden · 10. juni 2019
Sinds donderdag op stal: mijn nieuwe aanwinst Daggi WS. Een vijfjarige Westfaalse merrie, afstammend van de olympische hengst Diagonal.

Paarden · 09. juni 2019
Jocelyn Brown WS (Montender x Corland) ontwikkelt zich fantastisch. In 1,5 week tijd heeft ze drie rubrieken gewonnen. Het L-springen in Vragender en afgelopen zaterdag de klasse L én de klasse M in Haaksbergen.
Paarden · 06. juni 2019
De driejarige dressuurmerrie Lily WS (George Clooney) is op de stamboekkeuring in Varsseveld ster verklaard met 75 punten voor exterieur en 80 voor beweging. Daarmee scoorde ze het hoogste van de dag. Reden voor De Paardenkrant om daar aandacht aan te wijden...

Paarden · 03. juni 2019
Kleine mijlpaal! Van de paar keer dat Wendy en Giovanni WS Prix St.Georges hebben gereden, behaalden ze vandaag de hoogste score tot nu toe van 66,46% in Houten. Daarmee wonnen ze de derde prijs.
Paarden · 30. april 2019
Foto's waar je blij van wordt. Het weideseizoen is weer begonnen. De jonge paarden staan weer dag en nacht in het groene gras. Vandaag heeft Antoon Dekkers, die zich al acht jaar over mijn jonge paarden ontfermd, jonge hengsten naar Friesland gebracht. Daaronder Mogwai WS (v. Eldorado van de Zeshoek) en Macrera WS (v. Carrera VDL).

Paarden · 29. april 2019
Steeds vaker krijg ik per email, WhatsApp of Social Media de vraag: Wendy, kan dit een hunter of Equitation paard zijn? Afgelopen jaar heb ik diverse paarden mogen omturnen voor de Amerikaanse rubrieken en krijg ik steeds vaker potentiële toppers op stal. Looping Louie bijvoorbeeld.
Paarden · 29. april 2019
De vijfjarige Jonathan WS (Vittorio x Burggraaf) deed het fantastisch tijdens de Hunter-Jumper Equitation Holland wedstrijd in Ermelo. Hij won de 'Baby Green Hunter Handy class'.

Meer weergeven