Paarden

Paarden · 13. mei 2020
Als ik altijd zulke knappe veulens weet te fokken, dan teken ik er meteen voor! Vannacht is Pac-Man WS geboren, een hengstveulen van Secret x George Clooney.
Paarden · 08. januari 2020
In precies een jaar tijd van B-springen naar Z-springen: Jocelyn Brown WS (Montender) gaat als een komeet en ze moet in april nog 6 jaar worden.

Paarden · 24. september 2019
Wendy heeft tijdens de KWPN Online Auction van gisteravond een schitterend merrieveulen van George Z (v. Kannan) aangekocht. De vos zal binnenkort bij Antoon Dekkers in Winterswijk-Miste in de opfok gaan.
Paarden · 24. augustus 2019
Hoe druk kan je op een dag zijn met slechts twee paarden? Nou, heel druk! Vandaag was het een ware dressuurdag, maar ook een succesvolle. Nadisa werd tweede in het Z2 in Vragender, Giovanni WS won de Prix St.Georges in Soest.

Paarden · 28. juli 2019
De hippische website Horses.nl - onderdeel van De Paardenkrant - heeft gisteren aan artikel gewijd aan de prestaties van Giovanni WS en Nadisa van de Oudemolen WS in Varsseveld.
Paarden · 27. juli 2019
Ken je het verhaal van het springpaard dat eigenlijk geen springpaard wilde zijn? Die loopt nu Z2-dressuur en er zit nog veel meer in!

Paarden · 09. juli 2019
De omscholing van springpaard naar dressuurpaard gaat Nadisa van de Oudemolen WS (v. Jamal van de Heffinck) zeer goed af. Ze begint fantastisch te draven en maakt al mooie changementen om de vier.
Paarden · 08. juli 2019
Outdoor Gelderland 2019 was voor Milan (4) ook onvergetelijk. Op zaterdagavond mocht hij tijdens het dressuurgala meerijden in de SoSo Bixie Events parade met als thema paradepret. Stiekem spoot hij nog even wat toeschouwers nat. Check het filmpje.

Paarden · 10. juni 2019
Sinds donderdag op stal: mijn nieuwe aanwinst Daggi WS. Een vijfjarige Westfaalse merrie, afstammend van de olympische hengst Diagonal.
Paarden · 09. juni 2019
Jocelyn Brown WS (Montender x Corland) ontwikkelt zich fantastisch. In 1,5 week tijd heeft ze drie rubrieken gewonnen. Het L-springen in Vragender en afgelopen zaterdag de klasse L én de klasse M in Haaksbergen.

Meer weergeven