Paarden

Paarden · 16. september 2020
Nieuwe aanwinst voor de toekomst: Pontos WS. Een hengstveulen van Justice HL x Animo. Aangekocht op de KWPN Online Auctions.
Paarden · 16. augustus 2020
Soms kan het snel gaan. Zo zat ik ons debuut in de Zware Tour te plannen en zo ineens heb je geen dressuurpaard meer op stal. Giovanni WS is verkocht, maar hij krijgt een topstal. Lees hier het officiële persbericht.

Paarden · 10. augustus 2020
Welcome to the family! BLOM'S PHYLLIS WS (Indian Rock x Ampere x Jazz) 🤩 Zojuist aangekocht op de KWPN Online Auction.
Paarden · 13. mei 2020
Als ik altijd zulke knappe veulens weet te fokken, dan teken ik er meteen voor! Vannacht is Pac-Man WS geboren, een hengstveulen van Secret x George Clooney.

Paarden · 08. januari 2020
In precies een jaar tijd van B-springen naar Z-springen: Jocelyn Brown WS (Montender) gaat als een komeet en ze moet in april nog 6 jaar worden.
Paarden · 24. september 2019
Wendy heeft tijdens de KWPN Online Auction van gisteravond een schitterend merrieveulen van George Z (v. Kannan) aangekocht. De vos zal binnenkort bij Antoon Dekkers in Winterswijk-Miste in de opfok gaan.

Paarden · 24. augustus 2019
Hoe druk kan je op een dag zijn met slechts twee paarden? Nou, heel druk! Vandaag was het een ware dressuurdag, maar ook een succesvolle. Nadisa werd tweede in het Z2 in Vragender, Giovanni WS won de Prix St.Georges in Soest.
Paarden · 28. juli 2019
De hippische website Horses.nl - onderdeel van De Paardenkrant - heeft gisteren aan artikel gewijd aan de prestaties van Giovanni WS en Nadisa van de Oudemolen WS in Varsseveld.

Paarden · 27. juli 2019
Ken je het verhaal van het springpaard dat eigenlijk geen springpaard wilde zijn? Die loopt nu Z2-dressuur en er zit nog veel meer in!
Paarden · 09. juli 2019
De omscholing van springpaard naar dressuurpaard gaat Nadisa van de Oudemolen WS (v. Jamal van de Heffinck) zeer goed af. Ze begint fantastisch te draven en maakt al mooie changementen om de vier.

Meer weergeven