Paarden

Player WS sold for 50% to Rinus Blom
Paarden · 16. april 2024
Proud to announce that I’ve sold half of my homebred Player WS (Pegase van ’t Ruytershof x Ustinov)! Co-owner is now Rinus Blom, very well-known in the Dutch equestrian scenes

Artikel in Elna: Wendy Scholten reservekampioen springen van Gelderland/Flevoland
Paarden · 15. februari 2024
De Lichtenvoordse amazone Wendy Scholten heeft op vrijdag 9 februari in Lathum de reservetitel gewonnen op het KNHS-springkampioenschap van Gelderland en Flevoland. Ze startte met haar bijna zevenjarige Mogwai WS, een zoon van Eldorado van de Zeshoek, in de klasse 1.35m en bleef alle drie parcoursen foutloos.

Van mijn eerste velvet cap met kranten erin naar KEP Italia…
Paarden · 30. juni 2021
Ik kan mij de aankoop van mijn eerste eigen cap niet meer herinneren. Wel dat ik 8 jaar was. Ik mocht naar de plaatselijke manege in Aalten, Stal De Vrijheid. Eerst nog een paar proeflessen met een klamme cap op die de kinderen voor mij hadden opgehad. Megatrots was ik daarna op mijn eigen cap. Het liefst dag en nacht op.

Wormen, VITALstyle en darmbalans...
Paarden · 21. juni 2021
"Heb je iets om te geven om de darmflora te ondersteunen?" Mijn dierenarts kijkt me aan. Een driejarige merrie die we laatst ontwormd hebben, krijgt nog een extra anti-wormmiddel. Ze heeft namelijk nog steeds diarree. Wie de dader is, is duidelijk. Kleine rode bloedwormpjes. Lastige krengen zijn dat, vies ook.

Facebook hit: Het verhaal van de knappende hackamore
Paarden · 16. juni 2021
Op Facebook is hij al zo'n 16.000x gelezen. Een spannend verhaal om nog eens terug te lezen!

Paarden · 16. september 2020
Nieuwe aanwinst voor de toekomst: Pontos WS. Een hengstveulen van Justice HL x Animo. Aangekocht op de KWPN Online Auctions.

Paarden · 16. augustus 2020
Soms kan het snel gaan. Zo zat ik ons debuut in de Zware Tour te plannen en zo ineens heb je geen dressuurpaard meer op stal. Giovanni WS is verkocht, maar hij krijgt een topstal. Lees hier het officiële persbericht.

Paarden · 10. augustus 2020
Welcome to the family! BLOM'S PHYLLIS WS (Indian Rock x Ampere x Jazz) 🤩 Zojuist aangekocht op de KWPN Online Auction.

Paarden · 13. mei 2020
Als ik altijd zulke knappe veulens weet te fokken, dan teken ik er meteen voor! Vannacht is Pac-Man WS geboren, een hengstveulen van Secret x George Clooney.

Paarden · 08. januari 2020
In precies een jaar tijd van B-springen naar Z-springen: Jocelyn Brown WS (Montender) gaat als een komeet en ze moet in april nog 6 jaar worden.

Meer weergeven