Paarden

Paarden · 30. april 2019
Foto's waar je blij van wordt. Het weideseizoen is weer begonnen. De jonge paarden staan weer dag en nacht in het groene gras. Vandaag heeft Antoon Dekkers, die zich al acht jaar over mijn jonge paarden ontfermd, jonge hengsten naar Friesland gebracht. Daaronder Mogwai WS (v. Eldorado van de Zeshoek) en Macrera WS (v. Carrera VDL).
Paarden · 29. april 2019
Steeds vaker krijg ik per email, WhatsApp of Social Media de vraag: Wendy, kan dit een hunter of Equitation paard zijn? Afgelopen jaar heb ik diverse paarden mogen omturnen voor de Amerikaanse rubrieken en krijg ik steeds vaker potentiële toppers op stal. Looping Louie bijvoorbeeld.

Paarden · 29. april 2019
De vijfjarige Jonathan WS (Vittorio x Burggraaf) deed het fantastisch tijdens de Hunter-Jumper Equitation Holland wedstrijd in Ermelo. Hij won de 'Baby Green Hunter Handy class'.
Paarden · 08. april 2019
Om maar met de deur in huis te vallen. De score van ons tweede optreden in de Prix St.Georges in Neerijnen is nog niet goed genoeg: 63,6%. Maar ontevreden ben ik zeker niet. Giovanni WS deed het geweldig, nu de amazone nog...

Paarden · 30. maart 2019
Wie had dat kunnen denken... We zijn Prix St.Georges! Vandaag was mijn Lichte Tour dressuur debuut in Uden met Giovanni WS (Ampere x Scandic), waarbij we 65% scoorden!
Paarden · 24. maart 2019
Heerlijk, het outdoorseizoen is van start. Vandaag liep Jocelyn Brown WS (Montender x Corland) haar eerste buitenwedstrijd elders.

Paarden · 04. maart 2019
Wat is de stokmaat? Als een Amerikaan dat vraagt, bedoelen ze de stokmaat niet in meters of centimeters maar in hands. En dan ga ik weer zoeken op internet. Voor mezelf een handige omrekentabel, maar misschien ook voor jou als je dezelfde vraag krijgt.
Paarden · 04. maart 2019
Photographer Jennifer Grosman recently followed me at the stables for her new photography course. She has sent me her impression of my working day between the horses. A bit weird to see myself through the eyes of someone else, but the result is quite cool isn't it?

Paarden · 03. maart 2019
De laatste ZZ-Zwaar wedstrijd is verreden. Wendy gaat met Giovanni WS (Ampere x Scandic) de overstap maken naar de Lichte Tour. Het debuut staat eind maart gepland.
Paarden · 21. februari 2019
Na het zien van al die mooie foto's die ik op Social Media post van mijn paarden en fijne (paarden) momenten, denk je misschien dat alles altijd soepel en voorspoedig gaat op stal. Maar natuurlijk zijn er ook teleurstellingen en trieste momenten zoals elke paardeneigenaar kent. Zoals vanavond...

Meer weergeven