· 

Nieuwe aankoop: Blom's Phyllis WS

Welcome to the family! BLOM'S PHYLLIS WS (Indian Rock x Ampere x Jazz).

 

Zojuist aangekocht op de KWPN Online Auction en terwijl de prijs steeds verder naar boven kroop voor dit bloedmooie hengstveulen, meldde Rinus Blom zich om samen te doen. Jaaaa, natuurlijk! Ik ben super blij met nog zo'n nieuwe knapperd erbij! Zijn halfzus scoorde recent op de KWPN-stamboekkeuring 85/85 punten en mag naar de Nationale Merriekeuring.

 

Gefokt uit een halfzus van:

1 Zware Tour paard

1 Lichte Tour paard

1 ZZ-Zwaar paard

1 Z2 paard

1 ZZ-Licht paard

 

Bovendien is hij nauw verwant aan de Grand Prix dressuurpaarden Bolero (Johnson) van Morgan Barbançon Mestre, Anette Ballerina (Scandic) met Claire Gallimore Dressage en Emmelie (Desperados) met Jasmien de Koeyer...