· 

Succesvol 1.30m debuut voor bijna zesjarige Jocelyn Brown WS

In precies een jaar tijd van B-springen naar Z-springen: Jocelyn Brown WS (Montender) gaat als een komeet en ze moet in april nog 6 jaar worden.

 

"Ik ben super trots op die merrie, die ik net als de meeste paarden als veulen kocht. We hadden geen makkelijke start aangezien ze erg gevoelig en heet is en als vierjarige heeft ze amper een concours gezien. Pas vorig jaar 12 januari 2019 liep ze haar eerste B parcours. Vandaag, 8 januari 2020, sprong ze al haar eerste Z wedstrijd!"

 

"Jocelyn Brown WS ontwikkelt zich echt goed. Zonder spectaculaire sprongen te maken loopt ze ontzettend veel nulrondes. Als het gevoel vandaag in Ambt-Delden weer zo goed zou zijn in het M, wilde ik haar bijschrijven voor het Z. Ze won het M, dus nog beter kon ze me niet overtuigen! Het Z ging haar ook simpel af en ze liep opnieuw foutloos rond."