Plek voor verkoopspaard

 

Wil jij jouw springpaard verkopen, maar kun je een zetje of wat extra hulp gebruiken? Deze maand (maart 2022) heb ik 1 stal vrij voor een verkoopspaard dat in mijn klantenkring past. 

Klanten ontvangen is ontzettend leuk, maar het vergt wel wat extra tijd en voorbereiding. Je bent misschien overdag aan het werk, het tijdstip komt niet goed uit, je hebt thuis niet veel hindernissen staan, de bodem is te nat of te zwaar of je bent afhankelijk van een andere ruiter om jouw paard voor te stellen.

 

Toen ik eerder nog op kantoor werkte, nam ik wel eens wat uurtjes vrij maar dat kon natuurlijk niet elke keer. Of misschien voel je bij jezelf wel teveel ‘druk’ als je je paard voorstelt en probeer je teveel je best te doen, waardoor het eigenlijk niet lekker loopt en de klant denkt: “Laat maar…” Ik heb het vaak genoeg gezien. Rijd zoals je altijd doet, je leven zal er vast niet vanaf hangen 

Prachtig toch, zulke foto's?
Prachtig toch, zulke foto's?

 

En dan de voorbereiding:

 

Wassen, toiletteren, eventueel nog een nieuw beslag? Het maakt er allemaal deel van uit en ook dat vergt planning.

 

Goed, we gaan nog een stap verder terug: Heb jij goede verkoopsvideo’s? Heb je mooie foto’s, waarbij de klant kan denken: “Wow, dat paard moet ik gewoon op stal hebben!” Dan bedoel ik niet die filmpjes uit je telefoon waarbij je ergens in de verte een paard ziet springen. Kun jij klanten van tevoren al zo enthousiast maken dat het uitproberen alleen nog maar een formaliteit is? Of dat ze zelfs op basis van video’s kopen?

 

Ik ben enorm dankbaar dat ik de laatste jaren best wat paarden naar Amerika heb mogen verkopen enkel op basis van trainings- en concoursvideo’s. Wat de kopers wel belangrijk vinden is dat ik ze precies omschrijf zoals ze zijn. De plus- en minpunten en het gevoel dat ze me geven. Als ze de paarden thuiskrijgen en zeggen: “Ze zijn precies zoals je zei”, vind ik misschien wel het mooiste compliment.

No Surrender (High Shutterfly x Nassau) is dit jaar (2022) als Equitation paard naar de USA verkocht. Foto Ramon Koppendraaier
No Surrender (High Shutterfly x Nassau) is dit jaar (2022) als Equitation paard naar de USA verkocht. Foto Ramon Koppendraaier

 

Dit kan ik dus ook met jouw paard doen! 

 

Met een paar keer trainen kan ik een inschatting maken hoe het vervolgtraject gaat verlopen en in welke discipline jouw paard het beste past. Waarschijnlijk is hij of zij opgeleid als springpaard of allrounder, maar misschien heeft hij ook wel talent als Equitation paard of hunter. Dat vergt een iets andere benadering in training, maar is ook super leuk om te doen. Al snel gaan we de eerste video’s maken en mooie foto’s.

 

Dan komt het…

 

Ik heb een actie: Voor het eerste paard dat ik ‘aanneem’ hoeft de eerste twee weken geen trainings- en stallingsgeld betaald te worden! Ben ik er enthousiast over, dan gaan mijn klanten dat ook zijn en komt het vast tot een verkoop. Gaat het niet werken, dan laat ik het je op tijd weten en blijven verdere kosten bespaard.

 

 

Niet onbelangrijk: Waar moeten de paarden aan voldoen?

 

  • Het paard moet aansprekend zijn en correct in fundament
  • Liefst tussen de 4 en 8 jaar en onder het zadel
  • Bij voorkeur vanaf 1.64m
  • Het moeten meewerkers zijn, geen stoppers
  • Niet te heet of overmatig staartzwiepen
  • Goede röntgenfoto’s en klinische keuring, recent of in het verleden (er mag best een kleine bemerking op staan, maar liever geen OCD’s die nog verwijderd moeten worden als dierenarts dit adviseert, dit als voorbeeld)
  • Prijs naar kwaliteit

 

Lijkt jou dit interessant? Stuur een video in via Whatsapp naar 0031-615346729 inclusief meer info en de vraagprijs en ik kom daar zo snel mogelijk op terug!

 

Natuurlijk ben ik op zoek naar meerdere paarden. Mocht ik er niet direct een plekje voor hebben op stal, dan kom ik graag langs om deze te proberen.

 

 

Wie weet tot snel??

Groetjes Wendy


Locatie stal

Paardensportcentrum Lichtenvoorde

Weijenborgerdijk 34

7134NK Vragender 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.