· 

Happy marketeer! Topprijzen op Flanders Foal Auction

De foto zegt genoeg. Voldane en happy gezichten na nog een spectaculaire Flanders Foal Auction. Als marketeer (en ook een beetje als fotograaf tijdens de veiling) ben ik super trots op het team en de resultaten die we steeds neerzetten.

 

Afgelopen zaterdag verkochten we op de Travers Horse Facility in het Limburgse Kronenberg, nabij De Peelbergen, 28 van de 29 springveulens.

 

Twee veulens gingen voor 68.000 en 62.000 euro en de gemiddelde prijs kwam uit op 25,792 euro.

 

Een maand geleden hadden we op Sentower Park al een spectaculaire veiling. Ondanks de Corona crisis werden de veulens voor een gemiddelde prijs van 25.792 euro verkocht aan klanten over de hele wereld. Het duurste veulen bracht hier 58.000 euro op.

 

Je kan vast begrijpen dat we een geweldig team hebben. Speciale dank aan Luk Van Puymbroeck en Gerald Lenaerts, die eenieder veel vertrouwen en verantwoording geven maar ook waardering durven uit te spreken. Als je zo fijn kan samenwerken, ga je nog harder met elkaar de strijd aan! In september is de volgende Flanders Foal Auction. Waar en wanneer weten we nog niet, maar de collectie gaat weer geweldig zijn.