· 

Nieuwe aankoop: Merrieveulen Odette K

Wendy heeft tijdens de KWPN Online Auction van gisteravond een schitterend merrieveulen van George Z (v. Kannan) aangekocht. De vos zal binnenkort bij Antoon Dekkers in Winterswijk-Miste in de opfok gaan.

 

Het veulen Odette K is geboren bij de familie Kleuters in Merkelbeek (Limburg). Haar vader George Z, zoon van Kannan uit de legendarische 1.60m Grand Prix merrie Usha van 't Roosakker (Chin Chin), sprong afgelopen weekend nog zeer overtuigend op het WK voor zevenjarige springpaarden. De reeds 1.45m geklasseerde voshengst is een grote belofte onder het zadel van Lorenzo de Luca.

 

Moeder van Odette K is Firmalde, die afstamt van de goed fokkende Bustique (Indoctro x Grannus).  Uit dezelfde familie komt de 1.60m Grand Prix hengst Picasso Z (Andiamo) en de 1.45m springhengst SFS Aristio (Arko III).