· 

Jocelyn Brown WS wint drie proeven in 1,5 week

De vijfjarige merrie Jocelyn Brown WS (Montender x Corland) ontwikkelt zich fantastisch. In 1,5 week tijd heeft ze drie rubrieken gewonnen. Het L-springen in Vragender en afgelopen zaterdag de klasse L én de klasse M in Haaksbergen.

 

"Jocelyn Brown is erg gemotiveerd van zichzelf en ik heb haar tot nu toe altijd heel veel op controle gereden. Dat begint ze nu te snappen. Ze luistert goed en blijft bij me, ook al ligt het tempo iets hoger. Ik ben echt trots hoe ze het nu doet. Ze maakt zelden een fout en ik denk dat dit een paard wordt dat straks dikke proeven gaan springen!"

 

Dinsdag 18 juni neemt Jocelyn Brown WS deel aan de rubriek voor vijfjarigen op CSI Twente, net als Jonathan WS (Vittorio).

 

Klik hier voor meer info over Jocelyn Brown WS