· 

Nieuw paard, nieuwe foto's: Looping Louie

Steeds vaker krijg ik per email, WhatsApp of Social Media de vraag: Wendy, kan dit een hunter of Equitation paard zijn?

 

Afgelopen jaar heb ik diverse paarden mogen omturnen voor de Amerikaanse rubrieken en krijg ik steeds vaker potentiële toppers op stal, die na een periode van training naar Amerika vertrekken. Onwijs leuk werk om te doen. Ik werk hard aan de dressuur en probeer bij het springen de Amerikaanse lichtheid van rijden toe te passen en die mix werkt geweldig.

 

Looping Louie is mijn nieuwste aanwinst op stal. Een zesjarige ruin die in Duitsland op 1.10m en 1.20m niveau heeft gesprongen. Een ontzettend lief paard. Gevoelig en alert, zonder sporen te rijden en zacht in de hand. Hij pikt het spelletje al heel snel op na een paar trainingen, dus we vonden het tijd voor een fotosessie. 

 

Wat zijn we blij met het resultaat. Looping Louie (in het Nederlands: Stef Stuntpiloot, ken je dat spel?) is ongelooflijk fotogeniek en zette letterlijk en figuurlijk zijn beste beentje voor. Onze Milan wilde ook wel een handje helpen. Bekijk de foto's maar eens.

 

Voor het profiel van Looping Louie klik hier (nu ook met video's)