· 

The future: Milan en Tinkelbel WS

Zijn Bixie debuut moest ik laatst missen toen ik voor de Flanders Embryo Auction in de Emiraten was, maar vandaag kon ik live meegenieten: de Bixie wedstrijd van Milan en Tinkerbel WS in Westervoort.

 

De dag van tevoren stond ik voor een dilemma. Wat doe ik toch met dat gigantische pak haar van Tinkerbel, die ook nog eens enorm last had van de jeuk. Toch maar de scheermachine erover. En wat gebeurde er: er kwam een super strakke Shet onder die vacht vandaan. Milan's ogen werden twee keer zo groot en kon niet wachten tot hij iedereen zijn knappe pony kon laten zien.

 

Nou, dat is gelukt. En met zijn vier jaar was hij misschien al één van de bekendste deelnemertjes. Iedereen kende hem in Westervoort bij naam en wat een aandacht kregen de twee. Dat Tim en Ella, waar hij zo graag mee speelt, ook meededen maakte het feestje compleet. Papa en mama hebben ook genoten. Milan heeft al zin in de volgende Bixie wedstrijd. Oefenen tussendoor? Neu, dat hoeft van hem niet...