· 

Masterclass met Giovanni WS

Op Social Media had ik het al aangekondigd: we gaan voor een stapje hoger! Ik ga met Giovanni WS (Ampere) in het voorjaar Lichte Tour dressuur rijden en wie weet waar we daarna nog naar toe groeien? Veel les heb ik alleen niet vanwege tijdgebrek en dat moet toch echt gaan veranderen. Ik houd ervan om thuis met mijn paarden te puzzelen en dat heeft ons al best ver gebracht denk ik, maar iemand langs de kant ziet natuurlijk veel meer.

 

Voor de derde keer in een half jaar tijd heb ik een training gehad van m'n vriendin Joyce Heuitink. Zeg maar gerust, een Masterclass. Ik voel me als een kleuter op de universiteit, maar wat kan zij je paard veranderen met simpele tips! Giovanni deed zoals hij altijd doet: enorm zijn best. Lichte Tour ligt binnen handbereik. Stiekem denk ik nu dat er nog veel meer in zit...