· 

Hulp bij Facebook nodig?

Als Facebook freak en beheerder van meer dan veertig bedrijvenaccounts loop ik wel eens tegen dingen aan waar niet altijd direct een antwoord op te vinden is.

 

Zo schoten de onofficiële Facebook pagina’s over Outdoor Gelderland als paddenstoelen uit de grond. Als wij (de organisatie en ik als persvertegenwoordiger) over Outdoor Gelderland posten, doen we dat vanaf het account van het organiserende EQ International maar dat is voor de bezoeker in Papendal natuurlijk niet duidelijk.

 

Tijd om het heft in eigen handen te nemen, maar hoe doe je dat? Hoe claim je een onofficiële pagina die geen beheerder heeft maar wel honderden (of zelfs duizenden) likes. Na uren rondstruinen op diverse fora, waar velen dezelfde vraag stelden maar geen antwoord kregen waar ze op hoopten, is het me gelukt om alle pagina’s te claimen. We gaan nu verder onder www.facebook.com/OutdoorGelderland.

 

Wil jij ook een onofficiële pagina die over jouw bedrijf gaat claimen? Ik kan je hierbij helpen. Stuur een email naar info@wendyscholten.nl.