· 

Te koop: Veulens van Daily Diamond & Connect

Weet je waar diverse paarden van mij vandaan komen? Bij de fokker van deze opvallende veulens, die vanaf nu te koop zijn. Het gaat een dressuurveulen van Daily Diamond en een springveulen van Connect. Prijzen tussen 6.750 en 9.000 euro. Stuur me een email, whatsapp of bel voor meer info: 06-15346729. De veulens staan in Winterswijk.

Red Diamond

Red Diamond (Daily Diamond x Johnson TN x Scandic x Democraat)
Red Diamond (Daily Diamond x Johnson TN x Scandic x Democraat)

Hengstveulen Red Diamond is de volle broer van de dit jaar KWPN-goedgekeurde hengst Nephew (eigenaar Jan Greve) en de tweejarige Oberon WS, die ik samen in eigendom heb met Egbert Schep. Hij is bovendien de halfbroer van mijn vijfjarige Lily WS (George Clooney), waar ik veel geloof in heb voor de toekomst.

 

Moeder Hailey (Johnson) - 85/85 op de stamboekopname - is een halfzus van Giovanni WS (Ampere), waarmee ik in de Lichte Tour uitkwam en afgelopen jaar als toekomstig Grand Prix-dressuurpaard verkocht aan Lotte van den Herik. Hun Zware Tour debuut zal niet heel lang meer op zich laten wachten! Grootmoeder Zespri, halfzus van Grand Prix-dressuurpaard Wild Dancer van Kathy Priest (USA), werd recent postuum preferent dankzij Melody WS, die ik samen met Jan Greve heb gehad. 

 

Ik ben een groot fan van deze merrielijn. Schitterende paarden met power en een geweldige werklust en instelling. Nu ik zelf fok met Lily zet ik een pas op de plaats met het aankopen van dressuurveulens. Dus grijp je kans!

 

Meer info zie Horsetelex

 

KLIK HIER VOOR EEN VIDEO

Redford

Redford (Connect x Carambole x Voltaire x Celano)
Redford (Connect x Carambole x Voltaire x Celano)

Liever een springveulen uit één van hun succesvolle merrielijnen? Dan is Redford wellicht interessant voor jou. Een royaal ontwikkeld hengstveulen van de goed fokkende Connect (Connor x Contender). 

 

Moeder Emone (Carambole) staat bekend als (half)zus van het internationaal 1.50m springpaard Oak Grove's Kadari (Karandasj) onder Harm Lahde (GER), het internationaal 1.40m springpaard Sensei (Tjungske) onder Stuart Neads (GBR) en CIC2* eventingpaard en 1.40m springen geklasseerde Fatomone (Carambole)

 

Grootmoeder Omone leverde het 1.50m springpaard Womone (Pythagoras) met Eugenio Grimaldi (ITA). 

Meer informatie zie Horsetelex.

 

Ook leuk om te lezen: Redfords halfzus won vorig jaar de tweede ronde van Horses.nl Veulenkeuring voor springveulens.

 

KLIK HIER VOOR EEN VIDEO