· 

Interessant dressuurveulen van EK-hengst Desperado te koop

Dressuurliefhebbers opgelet! Te koop in opdracht van fokker: Dressuurveulen van Desperado x Johnson x Scandic uit de directe lijn van mijn Lichte Tour hengst Giovanni WS!

 

Vader Desperado (Vivaldi x Havidoff) behoort sinds deze zomer tot de Nederlandse top en is zelfs afgevaardigd voor het EK dressuur op CHIO Rotterdam. Hij scoorde met Emmelie Scholtens al ruim 81,5% in de Grand Prix kür op muziek. Ook zijn volle broer Chinook presteert goed in de Grand Prix-dressuur. 

 

Dit hengstveulen, genaamd Ovidius, heeft een fantastische, bergopwaartse galop met veel afdruk en een zeer goede stap, de gangen die zo belangrijk zijn zodra je hogerop in de dressuur komt. De draf heeft veel lossigheid en ruimte.

 

Moeder Kiomy stamt af van de Grand Prix-dressuurhengst Johnson TN (Jazz x Flemmingh) die jarenlang succesvol was onder Hans Peter Minderhoud. Ze is een volle zus van Hailey, de voorlopig keurmerrie die op de stamboekopname 85 voor exterieur scoorde, 90 voor draf en 85 voor galop. Kiomy is een halfzus van mijn Lichte Tour-hengst Giovanni WS (Ampere).

 

Grootmoeder Zespri (Scandic x Mantovani x Democraat) is een halfzus van het Grand Prix-dressuurpaard Wild Dancer (v. Florett AS), die succesvol was in de USA. Zespri's volle zus leverde de in Westfalen goedgekeurde hengst Fürsten Time (v. Johnson TN).

 

Interesse? Laat het me weten.

Het veulen staat in Winterswijk-Woold

06-15346729 of info@wendyscholten.nl