· 

Grandorado-hengstveulen te koop

In opdracht te koop: Schitterend hengstveulen van Grandorado x Quasimodo van de Molendreef. Royaal ontwikkeld, lichtvoetig en met veel balans galopperen en geweldige reflexen op een klein sprongetje.

 

Moeder Hella springt zelf ook met zeer veel reflexen en een uitstekende beentechniek. Ze is een (half)zus van 1.40m springmerrie Chanella (Ukato), 1.35m springpaard Donatello (Tangelo van de Zuuthoeve), 1.30m springpaard Fabiella (Carambole)en elitemerrie Just-Me JB (I'm Special de Muze).

 

Grootmoeder Vichella (Voltaire x Burggraaf) is gefokt uit de volle zus van de bekende 1.60m Grand Prix-merrie Burggravin, waar Roelof Bril op topniveau mee sprong en een zeer succesvolle fokkerij mee heeft opgezet.

 

Hengstveulen Otis is in maart geboren.

Stuur een mail voor meer info of bel!